Cum să faci ca să citești vara.

     Când afară căldura e insuportabilă iar tu pur și simplu nu mai ai puterea necesară pentru a citi câteva rânduri, putem spune că.. asta e definiția din dicționar (rescrisă de mine) a cuvântului ”numaiamchefdecitit”. Ce?! La urma urmei, e un singur cuvânt.. 😀

        Nici ceaiul, nici o cafea nu te va putea ajuta. Afară e cald iar aceste 2 băuturi (și multe altele) o să te înfierbânte și mai rău. Dar ce-ai zice de o limonadă rece, proaspăt scoasă din frigider, cu puțină gheață, care s-ar asorta perfect la cartea pe care o citești?! Sau, de ce nu, un suc de fructe natural, la fel de rece. Parcă ne-am mai răcorit, nu?

        Ai putea să-ți cauți un colțișor în casă în care să-ți petreci mica ta fericire alături de o carte bună. Un loc care să te ferească de căldură, care să nu fie neapărat răcoritor, dar măcar revigorant.

           Și, având locul personal de citit și băutura, să discutăm puțin pe baza cărții ce urmează să fie citită. Personal, vara citesc mult thriller și multe cărți polițiste, nu știu de ce, pur și simplu.. Simt că am o răbdare destul de fragilă așa că, dacă nu consider că sunt pregătită, nu evadez din acel standard pe care, involuntar, l-am așezat peste cărțile citite vara. Bineînțeles, așa nu dau la o parte cărțile fantasy, în nici un caz, în special seara și dimineața, e o binecuvântare să am în mână o carte fantasy.

           Vara poate fi un anotimp obositor, care să ne dea o senzație neplăcută, o senzație de sufocare și de oboseală, dar trebuie cum să-i știm face față. Înarmați cu o carte bună, multă gheață și orice băutură răcoritoare, ”războiul” e ca și câștigat!

Reclame

Părerea ta contează! ^_^

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s