RECENZIE – Hipster Hitler

     Da, ați auzit bine! Hitler a devenit hipster! Ce, nu mă credeți? Atunci această carte este numai bună pentru o lectură de weekend, dintre 2 teze, pentru câteva ore de relaxare. Precizez că este o carte de benzi desenate și are 126 de pagini, scoasă la editura Art.

1411207830496_Image_galleryImage_STIAN_HITLER_HIPSTER_OUTR

     Este o carte de un umor fain, un umor negru și mult, mult sarcasm! O putem numi chiar și carte anti-stres. 😀 Totuși, printre glumele oferite de autori, putem găsite și câteva informații despre Cel De-al Doilea Război Mondial. Toate personajele sunt satirizate, toate sunt scrise cu un sarcasm enorm, iar fiecare personaj își arată partea hipster – fie că iubesc sucul, fie că poartă jeanși strâmți sau că sunt pline de ”swag”, vom privi cu alți ochi personajele care au făcut istorie.

     O recomand din suflet tuturor persoanelor deschise pentru noi tipuri de lectură, pentru noi oportunități, pentru cei ”open minded”. Este o lectură frumoasă, amuzantă și rapidă, o carte accesibilă și ușor de digerat! Ce ziceți, vă face și vouă cu ochiul? 🙂

Reclame

Părerea ta contează! ^_^

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s